Overwegingen om te weten over bedrukte kartonnen bekers

Tevens wegwerpbekers kan jouw persoonlijk maken! Promoot je beurs ofwel merk en laat koffiebekers bedrukken. Door de enkelzijdige full colour-opdruk straal je exact de bestelde bekendmaking uit.

Doch een bedrukte beker mag heel wat verdere dan het: denk onder andere aan het delen betreffende handige informatie met uw klanten. Ofwel misschien wilt u uw werknemers aansporen tot echt gedrag. Voorbeelden van zulke nuttige kartonnen koffiebekers vindt u dan ook voor de referenties.

Het vervaardigd ze verder geschikt vanwege verschillende dranken, of wegens uw klanten welke net even een hoger bakje willen drinken. De bekers over 230cc (met afwisseling over één tot vijf kleuren) mogen we zeer produktief leveren vanaf 5.000 stuks. Wij drukken de 230cc bekers volvlaks, uiteraard verder aan de sealrand drukken kan zijn geen probleem bij het. Een eerste kleur is volstrekt gratis, voor iedere eerstvolgende kleur rekenen we € 75, - per kleur.

De bedrukte bekers van DrukwerkMAX zijn geschikt voor zowel koude ingeval warme dranken. De bekers zijn niet enkel duurzaam, maar tevens nog eens buitengewoon functioneel. Plus: een professionele bedrukking met jouw logo of ontwerp erop!

Wij beschikken over ons jarenlange expertise opgedaan, alang sinds 2005 produceren we weet de producten voor een relatiegeschenken markt en verschillende overige branches.

 Daarnaast zijn daar luxere mokken over keramiek voor thuis of op kantoor en thermobekers wegens onderweg.  Via deze glazen, bekers en mokken te drukken betreffende de logo geeft u het relatiegeschenk een eigen gelaat.

Ben je op speurtocht tot ons relatiegeschenk ofwel ons cadeau wegens je personeel? Vervolgens kan zijn ons thermosbekers of mokken bedrukken wellicht een opwindend idee! Bedruk de bekers in full color ofwel met PMS kleurcombinaties, afhankelijk van het soort beker.

Het bedrukken bij Bekerbedrukking.nl is ook niet duur! Alang onze klanten profiteren van onze laagste prijsgarantie. Vindt u dan ook ergens anders een bedrukte bekers goedkoper dan een verkoopprijs in de prijsopgave?

De kartonnen koffiebekers die u dan ook door Goedkope Koffiebekers laat bedrukken bestaan van zeer goede capaciteit. De koffiebekers zijn betrouwbare, lekken ook niet, melden geen bijsmaak, en zijn ook passend voor overige warme dranken en koude dranken.

Bij Goedkopekoffiebekers.nl kunt u dan ook koffiebekers in allerlei click here verschillende formaten kopen. Op die manier is de behoefte van iedere bedrijf en koffieliefhebber bevredigd.

Niet zonder aanleiding vervaardigen we de kartonnen bekers dus alleen. Zo is de kwaliteit met de koffiebekers iedere keer op peil. 180cc is dit meest gebruikte formaat in Nederland en is geschikt een standaard kop koffie. Die bekers zijn passend wegens een automaten met al die koffieleveranciers.

Volkomen een aanrader zodra MVO in een kernwaarden voorkomt betreffende de organisatie. Neem gerust aanraking op wegens behulpzame feiten.

Stimulering recycling en hergebruik 180cc / 7.5oz Een opwindend gemaakt "Make a Difference" koffiebeker kan zijn exclusief voor organisaties welke hergebruik over bekers willen aanmoedigen in een organisatie.

Verder wanneer u meerdere soorten bekers wilt voorzien van ons opdruk naar keuze, raakt u dan ook bij het juiste geschikte adres. Daarnaast mogen wij bekers bedrukken in verscheidene formaten. Met korte bekers aangaande 150 milliliter tot grote bekers over 500 milliliter. U dan ook vindt het ieder in het assortiment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *